ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 € TILAUKSELLE (Alv. 0%)

Language

Freixenet 0.0% Alcohol Free Sparkling

  • Espanja
  • Moscatel
  • Alkoholi 0% | Sokeri 38 g/l
  • Vaaleankeltainen, puolimakea, keskihapokas, kypsän sitruksinen, aprikoosinen, päärynäinen, kevyen mausteinen
  • Ruokasuositus: seurustelujuoma, vähärasvainen kala, keitot, salaatit ja kasvisruoka
Freixenet kehitti kuohuvan, joka näyttää ja maistuu aidolta, mutta ei sisällä alkoholia. Kuohuviinistä on poistettu kokonaan alkoholi ja tuloksena on miellyttävä ja tyylikäs juoma, josta nauttivat kaikki kuohuviinin ystävät. Hauskaan piccolopulloon pakattu viini sopii alkoholittomaksi alkumaljaksi juhlatilaisuuksiin taikka seurustelujuomaksi.
Tuotekoodi
11601
Myyntiyksikön EAN
8410384004013
EAN
8410384004013
Alko ID
597133
Alkuperämaa
Espanja
Pakkauskoko
20 CL
Yksikköä / pakkaus
12
Alkoholipitoisuus %
0,00 %
Ravitsemuksell. ominaisuudet
Alkoholiton
Tuottaja
Freixenet S.A.
Maahantuoja
Hartwall
Sokerin määrä g/l
38,00 g/l
Pullon suljentatapa
Kierrekorkki
Viinin Makeusaste
Makea
Freixenet 0.0 % valmistetaan normaalilla käymisprosessilla rypäleistä viiniksi ja kun perusviini on valmis, se tyhjiötislataan matalassa lämpötilassa. Paineen vaikutuksesta alkoholi haihtuu – mutta aromit säilyvät. Rypälelajike on aromaattinen Moscatel. Rypäleet tulevat Valencian ja Castilla La Manchan alueilta. Tarjoilulämpötilaksi suositellaan kuudesta kahdeksaan astetta.
Vuonna 1889 kahden tunnetun viinisuvun jäsenet Dolores Sala Vivé ja Pedro Ferrer Bosch rakastuivat ja siitä alkoi tarina, joka myöhemmin tuli näyttämään suuntaa koko maailman viinintuottajille. Nuoripari päätti rohkeasti aloittaa viinin valmistusta huomattavasti haastavamman kuohuviinin valmistamisen Sant Sadurní d´Anoian pikkukylässä Katalonian sydämessä. Kuohuviini nimettiin Pedron lempinimen mukaan, el Freixenet. Nimi juonsi alkuperänsä Pedron kotitilaan, La Freixenadaan, saarnilehtoon. Doloresin verraton viininvalmistustaito ja Pedron vahva näkemys yrityksen tulevaisuudesta loivat yhdessä perustan, joka kantaa yritystä yhä tänäkin päivänä. 1980-luvulla unelma kävi toteen – Freixenet’stä oli tullut maailman johtava perinteisen menetelmän mukaan valmistettujen kuohuviinien tuottaja. Läpi historiansa ennakkoluulottomasti rajoja rikkoneen yrityksen kuohuviinejä myydään ympäri maailmaa, mutta arvot ovat säilyneet, historia sekä yhdessä oleminen ja tekeminen.
 
Vertaile tuotteita