Millä viineillä onnistut rapujuhlissa 2020?
Aito samppanja tai laadukas valkoviini kruunaavat tyylikkäimmät rapujuhlat. Rapean hapokkaat valkoviinit täydentävät myös hyvin rapujen makua. Tutustu alta takuuvarmoihin valintoihin saksiniekkojen seuraksi!
Root:1 Sauvignon Blanc
Aromaattisen yrttinen ja hapokas Sauvignon Blanc on klassinen valinta ravuille. Viileällä Casablanca Valleyn alueella Chilessä valmistettu Root:1 Sauvignon Blanc on tyyliltään kuiva, pirteän hapokas ja hedelmäinen, ja sopii erinomaisesti rapupöytään. Viini ei jää jalkoihin vaikka rapujen kanssa nautittaisiinkin myös snapseja!
Tuotekoodi: 17738
Alkoholiprosentti: 12,5
Maku: Kuiva, hapokas, herukanlehtinen, trooppisen hedelmäinen, ananaksinen, limettinen, greippinen, hennon yrttinen


Klosterneuburg Grüner Veltliner Classic
Suolaisille ja herkkäaromisille ravuille sopii erinomaisesti kuiva ja mineraalinen Grüner Veltliner. Itävallan vanhimman viinitalon Klosterneuburgin Grüner Veltliner Classic on elegantti valinta perinteisesti valmistetuille ravuille, ja sen sitruksiset, yrttiset ja valkopippuriset aromit mukailevat hienosti rapujen kanssa nautittavien tillin ja sitruunan makuja.
Tuotekoodi: 11602
Alkoholiprosentti: 12,5
Maku: Kuiva, erittäin hapokas, limettinen, päärynäinen, yrttinen, valkopippurinen, mineraalinen
Lanson Green Label Organic
Samppanja sopii nauttivaksi niin aperitiivina kuin saksiniekkojen makuparina, varsinkin kun kyseessä on puhtaan sitruksinen, ryhdikkään hapokas ja mineraalinen Pinot Noir-vetoinen Green Label Organic. Samppanja on linjassa Lansonin samppanjatalon raikkaan ja ryhdikkään mutta elegantin tyylin kanssa, ja sen rypäleet on kerätty talon omalta luomusertifioidulta 16 hehtaarin viinitarhalta Marnen laaksosta. Tyylikkään rapuillallisen ykkösvalinta!
Tuotekoodi: 13891
Alkoholiprosentti: 12,5
Maku: Erittäin kuiva, erittäin hapokas, limettinen, valkoherukkainen, viheromenainen, mineraalinen, hennon marsipaaninen